Home > Over Alletaartje

Over Alletaartje


Mijn naam is Harry van der Heijden en ik heet u  graag welkom bij "Alletaartje".


Patisserie en chocola waren jaren mijn grote hobby en passie. Het begon in de jaren '90 met het bakken van taarten voor vrienden en familie. Ik heb toen met veel enthousiasme de 2 jarige opleiding chocolade, marsepein en suikerbewerking gevolgd in Tongeren, België. Door de drukte van mijn baan en ons gezin bleef het bij een hobby.

Eind 2011 kwam ik in de situatie dat ik mijn baan verloor. Ik heb toen besloten mijn droom waar te gaan maken. In september ben ik begonnen met mijn opleiding Patisserie en Boulangerie aan het Bakery Institute te Zaandam, welke ik in januari 2012 heb afgerond. Na enige tijd zoeken naar een geschikt pand, vond ik in juli 2012 een ruimte die aan alle eisen van een bakkerij voldoet en groot genoeg is voor het geven van workshops. Dit was het begin van Alletaartje.

Ik bak vooral op bestelling, voor horeca en particulieren. Er zijn vele mogelijkheden, van klein gebak, cupcakes en koekjes tot themataarten en bruidstaarten. Iedere taart wordt samen ontworpen en krijgt daardoor een totaal eigen karakter, uiteindelijk is geen enkele taart gelijk!

Tevens verkoop ik zelfgemaakt bonbons en chocolade cadeaus. Bent u als bedrijf op zoek naar een originele taart, cupcakes of chocolade cadeau ter viering van een jubileum, voor een congres, beurs of evenement, neem dan ook zeker even contact op!


Naast het zelf decoreren, vind ik het ook leuk om mijn kennis over te dragen. Ik geef verschillende workshops, voor volwassenen en kinderen.


Meer weten?

Voor bestellingen, een offerte of informatie over taarten, chocolade of workshops, neem gerust contact op.
U kunt mij telefonisch bereiken op 06 - 1112 1627.