Home > Taarten en cupcakes

Taarten en cupcakes


Taarten passen bij iedere gelegenheid zoals een verjaardag, een jubileum, een feest, bruiloft of zomaar. Taarten zijn er in soorten, maten en vormen, vanaf 6 personen.


Taarten uit het assortiment
- Mokkataart
- Slagroomtaart
- Appeltaart
- Nougatinetaart
- Bavaroistaart
- Vlaaien: o.a. kruimelvlaai, vruchtenvlaai, kersenvlaai met schuim


Taart op maat
De taarten worden gemaakt met luchtig gebak (biscuit). Ze worden standaard gevuld met twee of drie vullingen: botercreme en/of Zwitserse room en jam met vruchten. De vullingen kunnen ook geheel naar eigen smaak worden aangepast, denk hierbij bijv. aan tobleronecreme, mokkacreme, bokkepootjesvulling, aardbeienbavarois en champagnecrème (bruidstaarten). De taarten worden afgesmeerd met botercreme en gedecoreerd met fondant of marsepein met een tekst, leeftijd of puzzelplaatje volgens thema en kleur zoals u wenst. Stapelen is natuurlijk ook mogelijk. De taarten kunnen ook versierd worden met een geboetseerd figuurtje van fondant, die je kunt bewaren als aandenken.


Voor elke taart geldt dat deze wordt aangepast aan je eigen wensen, smaak en stijl. Alletaartje ontwerpt er graag een bijpassende taart bij. Op de fotopagina kunt u een aantal voorbeelden zien. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn, neem dan minimaal 2 weken voor de gewenste datum via email of telefoon contact op voor een vrijblijvende offerte.


Om een indicatie te geven wat de kosten zijn:

De taartprijzen beginnen vanaf € 2.50 per persoon met een minimum aantal van 6 personen.


Bruidstaart

Voor elke taart geldt dat deze wordt aangepast aan je eigen wensen, smaak en stijl. Alletaartje ontwerpt er graag een bijpassende taart bij.

Ook is het mogelijk om vooraf een proeverij te hebben om een keuze te maken. Als prijsindicatie zijn de kosten van een bruidstaart vanaf € 4.00 per persoon.

Keuze uit een enkele- of een stapeltaart als bruidstaart.

3 laags stapeltaart, 25, 20, 15 cm: 36 personen.

3 laags stapeltaart, 30, 25 en 20cm: 50 personen.

Bijpassende cupcakes in de stijl van de bruidstaart kosten vanaf € 2,50 per persoon.

Bel voor een afspraak om de wensen en mogelijkheden te bespreken.


Meptaartje
Wanneer uw baby/peuter jarig is, is het ook mogelijk om naast de taart een meptaartje te bestellen. Dit is een klein taartje die speciaal voor uw zoontje/dochtertje is. Hij/zij kan hier dan zelf van smullen zoals hij/zij dat graag zou willen. Dit taartje is alleen samen te bestellen met een grote taart en wordt in dezelfde kleuren als de grote taart bekleed.


De prijs van een meptaartje is 12,50.Fototaart
Alletaartje kan een afdruk van je mooiste foto, geboortekaartje of uitnodiging op een taart verwerken. Dit maakt je taart echt persoonlijk. De foto wordt met eetbare inkt en een speciale printer op eetbaar ‘papier’ geprint en vervolgens op de taart geplaatst. Het eten van de foto is dus volledig veilig, is zoet van smaak en heeft een licht vanille aroma. Eigenlijk is alles mogelijk, zolang de afbeelding van de foto maar van goede kwaliteit is.Cupcakes
Cupcakes zijn heel trendy op dit moment, een feestje zonder is niet compleet!
Bij Alletaartje kun je de lekkerste en mooiste cupcakes bestellen, alles wordt naar wens gemaakt. Cupcakes kunnen in verschillende smaken worden geleverd, met of zonder vulling. Als topping kan er worden gekozen voor een toef of versiering met marsepein of fondant.

Er zijn vele mogelijkheden. Voor een impressie zie de fotopagina.


Cupcake standaard  € 2.25 per stuk (minimale afname 12)

Midi cupcake  1,75 euro per stuk (minimale afname 12)
Mini cupcake  € 1,25 per stuk (minimale afname 12)Cakepops
Leuk op verjaardag, bruiloft of om uit te delen als tractatie. De cakepops zijn er in div. vormen, thema's en smaken.
Prijs vanaf 1,50 euro pst. (minimale afname 12)Chocolade
Alletaartje maakt handgemaakte bonbons en andere chocoladespecialiteiten. De allerbeste, verse en natuurlijke ingrediënten, in combinatie met Callebaut chocolade leiden tot een verrukkelijk resultaat. U kunt, op bestelling, naar eigen wens een doosje bonbons of chocolade cadeau laten samenstellen.Bedrijven
Bent u op zoek naar een origineel cadeau? Wilt u uw klanten verleiden? Denk dan eens aan een taart. Niet alleen taarten maar ook cupcakes met een logo of persoonlijke boodschap doen het goed op recepties, openingen en jubilea. Er zijn vele mogelijkheden, ook op het gebied van chocolade. Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen.